Followers

15 October 2011

Blog Scha

assalamualaikum.....
korang....Scha buntu la...blog Scha cantik ke??? Scha x puas hati la ngan blog Scha...Scha pon x tau kenapa Scha x puas ngan blog Scha..Scha perlukan komen korang untuk blog Scha...Scha tgk blogger lain punye blog cantik2, cute, geram lah....Scha pon nak wat cam diorang tp Scha x pandai.....:( scha akan berusaha lepas periksa nnti.....


sesiapa nak bantu Scha????

tolong komen ya!!!
komen korang sngt-sangat Scha perlukan....
terima kasih....



iklhas dari
Schaza

4 comments:

Aujinz said...

Blog dah okeyh.. tapi font biarlah gelap dari background.

Orang macam saya yang rabun sangat tak suka dengan font yang susah di baca..

background music best, tapi biarlah yang bukan auto play. So, takde laa pembaca terkejut bila tiba tiba laptop menjerit.. hue hue hue

Schaza said...

trima kasih krana sudi komen...komeen yang membina utk saya....music 2 pulak sye x reti nak buat out play camne...
maaflah sye bdk baru nak berblog so x tau byk bende hanya tahu mengepost n stakat yang tahu ja....anda tau macam mana nak buat...???

hafiz hafizol said...

selamat berblogging... :)..

jgn malu bertanya tips2 blogging kat otai2 kat luar k.. :)

Schaza said...

thankss...
insyaallah...