Followers

04 October 2011

sentiasa buat Scha tersenyum, ketawa dan gembira...^_^

Assalamualaikum...
hai kawan-kawan...
mood ceria....
hari ni seperti yang dah tertera di tajuk cerita Scha...
korang mesi tertanya-tanya kan ape la yang membuatkan Scha nie tersenyum, ketawa dan gembira ek??
hehehe..
nak tau ke???bole tnye plak Scha nie kan...
(cube menjadi penulis yang ceria la pulak) hehe...
ok now lets start my story...
benda yang membuatkan Scha sentiasa gembira ialah Scha ske tengok persembahan Super Junior dekat youtube...so Scha cari la kesilapan diorang masa tengah perfome.....macam-macam telatah diorang....macam ni la Scha mencari kegembiraan....^_^...
lau x percaya tgk video nie....x pon pergi je kat youtube nni jumpe lah....









video


mesti korang dah terhiburkan...kalau x terhibur x au la Scha nak cakap...mybe lau x terhibur sebab korang x minat kot kan...its ok...Scha x kisah...Scha gagah au tulis nie sepatunye Scha lebih baik buat kerja sekolah tapi Scha x nak membosankan blog Scha, Scha cari la jugak benda nak d buat cerita...jadi la nie kan...hehehe ok lah thanks sebab sudi baca blog Scha yang x seberapa ni ek...
jumpe lagi di lain hari...
bye...






ikhlas dari SchaBiela....

No comments: