Followers

23 January 2012

5 Science 1....Apa???

Assalamualaikum....
annyeong....
how are you my 5Science1 chingu???
mesti korang sakan cuti...
tak pon tengah siap kan kerja sekolah yang berlambak kan....
entri ni Nabilah nak tulis pasal diorang....
^_^

korang jangan risau lah Nabilah bukan nak buruk-burukkan korang....
just saja nak happy kan diri dengan gelagat korang...^_^
kalau cakap pasal kpop fuh bertikam lidah lah diorang ni
nak kupulan kegemaran diorang menang kan....

hehehe sebab tu Nabilah tak nak masuk campur nnti habis Suju Nabilah...
ok macam yang korang tau bila masuk blog Nabilah je faham-faham lah
Nabilah minat gila lah dengan suju.....


     
yang ni nama dia atikah...
dia minat gila lah dengan beast....
tambah-tambah Gi-Kwang dia...hahaha
budak-budak lelaki kelas Nabilah ejek dia sengkuang sebab nama Gi-Kwang tu...
sian dia kan...


Gi-Kwang no.3 dari kiri....



yang ni pulak Muzammir...
dia ni mula-mula minat big bang ...
sekarang ni minat U-Kiss pulak...
tak tau lah dia minat lagi ke tak dekat big bang???



okey lah cukup lah kot sampai disini...
yang lain-lain tu jangan kecik hati tau Nabilah tak bubuh gambar korang.....

annyeong....
chingu....

2 comments:

Niena Sofea said...

Salam kenal ..
Niena singgah sini ..
Niena ada buat GA .. Lebih 51 hadiah untuk dimenngi .. jom join !

http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

IntaNBerliaN said...

salam..

Jemput join GA.. 40++ hadiah menarik utk dimenangi.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html

TQVM