Followers

29 November 2011

1st Contest Gambar Saya Menarik!!! by Ain.

assalamualaikum semua...
apa kabar???
sihat tak...Scha baru lepas tukar background blog Scha tak tau lah bagi korang cantik ke tak....
its ok Scha bukan nak cerita pasal background Scha ni Scha nak join contest lagi..:)



Scha terfikir menarik ke gambar-gambar Scha ni nak tayang dekat orang kan..
hmmm..
Scha just nak join contest ni...

yang ni pic Scha dengan kawan Scha dekat Bukit Merah,,,,
^_^




banyak ni cukup lah kot hehehehe...

ok mangsa yang Scha nak tag..
pakjoe
absolutely amy
kiss and dreaming
akak di balik pintu

4 comments:

cerita best said...

tq le tag pakjoe nnt bla2 pakjoe join contest pakjoe tag balik

Schaza said...

thanks ye pakjoe..:)

Cik Tie@Akak said...

waaa...akak dah kena tag..thanks sayang..

Schaza said...

welcome akak..:)