Followers

19 November 2011

KENANGAN YANG PALING BEST!!


hai semua...tengah buat ape tu??
hehehe
hari ni Scha nak tulis entri pasal kenangan yang paling best dalam hidup Scha setakat ni..
hari ni 19/11/2011 adalah hari kelas Scha mengadakan jamuan..
jamuan kitorang diadakan di Taman Tasik Taiping...
huhhuu..
excited gila nak tunggu hari ni tiba tau tak...
Scha dengan kawan-kawan Scha bertolak dari pukul 10.30 pagi...
sampai sana Scha dengan kawan Scha Afiqah mulakan misi menyorok kad untuk game...

lepas tu kan paling menyakitkan hati tunggu budak lelaki punyelah lama
sampai kitorg berpeluh-peluh tunggu...
baju Scha pon naik basah sudah...
(korang jangan marah ek)...^_^
pape pon korang dah menceriakan jamuan...thanks sangat...

lepas budak lelaki sampai kitorang terus makan lapar tau tak tunggu diorang..
huhuhuhu...
lepas tu kitorang pon start lah main game...
kesian diorang kene lari sana sini...
tu baru best kan...Scha pon ikut diorang lari pe...

yang paling best main letupkan belon...
ni lah muka-muka ceria kitorang...


hadiah ni kitorang main tukar-tukar...


ni pulak belon-belon nasib...
dalam belon ni ada tepung dan kertas...
ayat dalam kertas tu kitorang kene wat...macam-macam perkara yang memalukan.
but anyway best...



sedap kan makanan kitorang..
ni pulak gelagat-gelagat kitorang...





tahun depan buat lagi ek...









2 comments:

lovely lolipop said...

oii... amek at aq punye fb ea,..

Schaza said...

ala x payah la kedekut...
:(