Followers

29 November 2011

Segmen rerama berterbangan - Dec 2011


ape kabar????
anyeong haseyo....
Scha kebelakangan ni suka sangat tengok cerita reality show korea...
best sebab tu Scha suka tengok...

contohnye yang ni....

best sangat kalau korang tak percaya peergi tengok dekat youtube...
Scha selalu pecah perut tengok gelagat diorang...

lepas tu yang ni pulak

macam -macam lagi lah kalau korang ade chanel onehd bole lah tengok...
semua ni bukan ape pon cume untuk mengisi masa terluang Scha yang sunyi...
^_^...


pape pon jom join contest ni ok...

ermpahit manis dalam berblog ni tak de bagi Scha sebab Scha pon baru lagi dalam berblogging ni...
ape yang bestnye bila follower makin bertambah...
yang tu paling Scha suka..
tapi yang sedih bila follower tiba-tiba tak meningkat stay banyak tu je..huhuuhu..
nampak sangt tak de oarang singgah blog Scha kan..sob sob...
manfaat blog ni lah kan kita boleh baca entri orang..hehehe
kita dapat share macam-macam dengan kawan-kawan blog kita....
sebab Scha nak berblog adalah kerana folower scha...scha sayang nak tinggal kan blog Scha...

ok lah smpai sini jelah ek..
sory kalau tak menarik..
bye..

6 comments:

kakyong said...

salam schaza,

masih jauh perjalanan blog nih...
x kesah follower bayk atau tidak.. yg penting kena rajin & konsistent & belajar semua tips berblog...

terima kasih join.. ini bukan contest tp segmen jer.. rasanya dah jelas kakyong tulis dalam n3..

sapa yg join akan dimasukkan dlm bloglist utk bulan Dec 2011..

Schaza said...

oho silap tulis lah contest pulak dah..hehehehe dah terbiasa sory...

Scha pon sonok2 je join..hehehehe
welcome..:)

the sun daily said...

yg penting kne update ary2....kasi up our blog

Schaza said...

wah update hari2..
insyaallh bila Scha ad masa Scha update..
Scha bkn x nak update tapi netbook Scha dah agk berat...so nak bkk blog netbook jd berat..
insyaallah Scha kan berusaha lg..
faighting!!!:)

Ezad Skytech said...

family comes here tu kadang2 tertengok jugak...hee~

#kalau kita ikhlas tulis entri..insyaallah...ramai pembaca setia yang akan scha dapat nanti...kena slow2 dulu la...(^^,)

Schaza said...

hehehehe...
Scha ikhlas menulis..Scha menulis pon kerana folower2 Scha..
insyaallah Scha akn berusaha lagi..")