Followers

01 December 2011

Contest Gambar Paling Awesome ♥


anyeong haseyo...
selamat datang ke blog Scha yang tak popular ni hehehe..
Scha nak join contest lagi:)
ni baru betul contsest ....
contest ni pasal tengok tajuk pon dah tau kan...
hahaha kelakar la pulak asyik tayang gambar untuk contest je..:)
tak pe kan..???

ok ni banner yang wajib diletakkan dalam entri..


tengok banner kat atas pon comel kan..hehehehe...

gambar yang Scha nak pertaruhkan untuk contest ni adalah...
jeng jeng jeng...

hana..
tul..
set...




wah dah agak banyak scha rasa..
cukup lah kot..
ikut syarat pon rasa dah lebih dah hehehe...

tapi kan gambar yang paling awesome bagi Scha lah kan yang ni..


hehehehe promote sat...:)


ok lah...
semoga berjaya..
fighting...
anyeong....


4 comments:

kakyong said...

gud luck... gamabr paling awesome ni mesti gambar tuan punya blog ker.. ;)

Schaza said...

tak kot Scha tgk blog org yg join contest ni buh gmbr sndri...
erm...

OrsoNero said...

woah...kalerful la blog...hihi! follow awak juga~ hik!

Schaza said...

hik hik..thankss