Followers

13 December 2011

"Jom Join Blogwalking 2012 by JiwarOsak"

Assalamualaikum...
anyeong haseyo....
hari ni mood ceria lah sikit tak macam semalam...
erm tak nak bahas la...

ok today Scha nak join blogwalking 2012 yang dibuat oleh En. Jiwa Rosak kita ni...
^_^...
pejam celik-pejam celik nak 2012 dah...
erm tahun depan nak Spm...
wahhh!!! mesti tension....

blogwalking

asal Scha dari Taiping Perak..^_^
datang-datang la singgah Taiping yee...

mangsa yang Scha nak tag ialah...


okeh siap...
bye-bye korang...

14 comments:

nieya rahman said...

okayy thanks tag kite :)

Schaza said...

welcome..:)

ahsfantasy24 said...

Dah blogwalking semula ke sini
sayang ! hehe terima kasih sebab tag :)


Latest Post:
Manusia memang suka cerita tentang keburukan orang lain?

Schaza said...

welcome dear..:)

Jaja Sutera said...

dari segmen yg sama..jaja dah follow awak... :)jempot follow blog jaja balik yer..mekasehh..

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/

Schaza said...

thankss...
okey jaja..:)

shahdiana said...

follow sini..dari segmen sama...

http://sofiyahasya.blogspot.com/2011/12/jom-join-blogwalking-2012-by-jiwarosak.html


jemput jugak join GA kat blog kita

http://sofiyahasya.blogspot.com/2011/11/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html

Schaza said...

thanks....
ok shahdiana...

Muhammad Muadz Al-Hafiz said...

Nice blog..
Dah follow u..
Dari segmen yang sama..
Jom follow me..

http://muhammadaie.blogspot.com/2011/12/jom-join-blogwalking-2012-by-jiwarosak.html

Schaza said...

thanks...

ace said...

salam ziarah dari segmen yg sama.happy blogging frenz (",)

Pink Lavender said...

salam...

berjalan2 ke sini dari segmen yg sama...=)

Schaza said...

thanks ace....:)

Schaza said...

thanks yapink lavender...:)