Followers

24 December 2011

Teringin Pergi Korea...

Assalamualaikum...
anyeong haseyo....

wah esok krismas kan...
teringin pulak main salji..huhuhu...
teringin nak pergi korea...
tempat kegemaran Nabilah tu....
erm bila lah dapat pergi sana kan....
kalau korang nak tau pergi ke korea adalah salah satu dari impian Nabilah tau...
korang mesti pelik kan kenapa mesti korea....
kalau korang tegok blog Nabilah pon korang mesti agak lah....

wah teringinnye main salji....
walaupun dekat genting haighland ada....
huhuhuhu...
Nabilah akan belajar bersungguh-sungguh untuk mencapai impian Nabilah...
Nabilah faighting!!!


Seoul, South Korea....




ok lah sampai disini saja coretan Nabilah...
Korea wait for me..!!!

anyeong...

10 comments:

kakyong said...

salah ejaan tu dik.. "fighting" bukan faighting...

semoga tercapai impian..

Schaza said...

hahaha owh silap..
x semak la ni....
hehehe
fighting!!!

penkcintadia said...

caiyok2!! huhu.. follow yep.. =)

Schaza said...

thanks...
caiyok!!
^_^

tistas said...

huiyoo~korea? belajar elok2. tp nk belajar pe kt sane? biasenye dengar engineering =='

Schaza said...

haha teringin nak melancong ke sana...
belajar di sana x terlintas pon...:)
hanya nak menjejakkn kaki disana...
insyaallah....
doakan Nabilah yeee....:)

tistas said...

oooh. takat melancong. waktu plg best nk pergi korea biasanya waktu musim bunga. sejuk tp x sgt. klu musim sejuk tu, menggigil ke tulang. ni based on cikgu saya lah :)

Schaza said...

tau musim sejuk kat korea memang sejuk sangt tambah2 kita kat Malaysia x biasa dengan cuaca 4 musim kn...
anyway thanks....
insyaallah klau ad rezeki dan pnjng umur ...

ERYN EDRINA said...

http://erynlycious.blogspot.com/2012/01/love-letter.html saya dah follow sini! do follow me back ya! :D

Schaza said...

thanks ya..:)