Followers

08 November 2011

Segmen Miss Nadya :: 100 Follower Ke Bawah


annyeong haseyo...
hai kawan-kawan...hahaha Scha sekarang dah gila nak join contest orang...
tak pe kan..^_^
bosan-bosan tak tau nak buat apa ni lah kerja Scha...
cari pengalaman...

ok ni segmen nye...




rasa sedih gak bila tgk follower sikit kan...
huhuh...
tapi tak pe nanti dah lama dalam industri blog ni ramai la kot kan...
hehehe...
ok lah semoga Scha berjaya ye...^_^

gamsahamnida...

7 comments:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau hahaha

Schaza said...

thanks pakjoe...
ok nnnti Scha follow pakjoe balik k..
terima kasih sudi membantu...

Miss Nadya said...

Salam n thanks join...jom blogwalking dengan rakan taulan..senarai nama sudah di keluarkan di entry

Segmen Miss Nadya :: 100 Follower Ke Bawah

Schaza said...

ok thanksss yeee

Miss Nadya said...

jom join Contest Klik Dan Like Fan Page .

new entry :: perlawanan akhir Malaysia vs Indonesia sea games 2011

nita said...

hye !
salam perkenalan ...
follow awak dr segmen yg same.
jemput singgah blog saye yer ?
btw,nice blog! : segmen miss nadya

Schaza said...

walaikumsalam...
thanks singgah blog Scha...:)